Ajankohtaista

  • Syksyn 2015 ratsastustunnit
    Syksyn ratsastustunnit ovat pyörähtäneet käyntiin. Viikkotunti järjestetään Hubertustallilla, ja ajankohta on maanantaisin klo 19-20. Tuntipaikat ovat tällä hetkellä kaikki varattuja, mutta tuuraajalistalle mahtuu vielä mukaan. Lisätietoa!
  • Ilmoittaudu syksyn issikkavaellukselle
    Laukalle on varattu issikkavaellus Aurinkolaukan tallilta 26.9.15 klo 11-15. Vaelluksen hinta on 86 euroa / osallistuja. Lisätietoa!
  • Laukka GGP:n voittaja 2015
    Laukan joukkue nappasi kultaa vuoden 2015 Gaudeamus GP kilpailuissa! Näissä akateemisten ratsastusseurojen välisissä kilpailuissa nelihenkinen joukkueemme kilpaili esteillä ja koulussa. Vuoden 2016 kilpailut järjestetään Lappeenrannassa Laukan jäsenistön voimin.Mikä Laukka?

Laukka on Lappeenranna Teknillisen Yliopiston Ylioppilaskunnan (LTKY) alainen kerho, joka on perustettu vuonna 1998 tuomaan yhteen Lappeenrannassa opiskelevat (ja yliopistolla työskentelevät), ratsastuksesta ja hevosista kiinnostuneet ihmiset sekä innostamaan lajiin kuulumattomia uuden urheiluharrastuksen pariin. Laukan toiminnan päätavoitteena on edistää hevosharrastusta teekkareiden ja kyltereiden keskuudessa ja toimia hevosihmisten yhdyskanavana.

Laukka järjestää lukuvuoden aikana mahdollisimman monipuolista toimintaa. Vakituisten viikoittaisten ratsastustuntien lisäksi järjestämme muun muassa kokeilutunteja, vaelluksia, teoriailtoja. Vakituiseen, jäsenille suunnattuun toimintaan osallistuminen edellyttää Laukan jäsenmaksun (5e/lukuvuosi) maksamista. Lisää ohjeita jäseneksi liittymisestä saat täältä!

Kerhon säännöt
Tykkää Facebook-sivustamme!